DOBLE CONCERT: CLAUSURA MASIMAS FESTIVAL amb Chano Domínguez i Chicuelo - Mas i Mas Festival

DOBLE CONCERT: CLAUSURA MASIMAS FESTIVAL amb Chano Domínguez i Chicuelo

Preu
Des de
29 Socis
29 Taquilla
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

TALLER DE MÚSICS ENSEMBLE & CHANO DOMÍNGUEZ (21:00-22:0)

Chano Domínguez piano, Thais Hernández cante, Javier Sánchez saxo tenor, clarinet i flauta travessera, Pau Cullell saxo tenor i clarinet, Joan Colom guitarra elèctrica, Tomàs Pujol contrabaix i baix elèctric, Álvaro López percussió, Pol Leiva bateria.

Aclamat al món sencer, el pianista gadità Chano Domínguez va canviar la història del flamenc-jazz en assolir una integració fins llavors inèdita entre el ritme i el llenguatge d’ambdós gèneres. Sobretot, va aconseguir una singular vinculació entre l’estètica del piano-trio de jazz i la del flamenc que ha creat escola. Domínguez ha signat una trajectòria extensa, prolífica i celebrada als quatre punts cardinals. En els darrers temps, també ha encetat un procés creatiu i pedagògic. En companyia d’un grup de músics joves, ha posat en marxa l’espectacle Chano Domínguez & Taller de Músics Ensemble. L’estil d’aquest big ensamble fusiona elements propis de la música del pianista andalús —de flamenc, jazz i músiques llatines— amb l’empenta d’un grup d’alumnes avantatjats del Taller de Músics. El resultat és un concert que inclou peces del mateix Chano, cançons tradicionals arranjades i estàndards de Miles Davis i Thelonious Monk, entre d’altres, passats pel sedàs del flamenc. Una proposta única que uneix joventut, saviesa, energia i sobretot talent, molt de talent.


 

CHICUELO presenta Caminos (22:00-23:00)

Chicuelo guitarra, Karen Lugo baile, Martín Meléndez cello, David Gómez bateria.

El cornellanenc Juan Gómez ‘Chicuelo’ és un dels guitarristes més rellevants de l’escena del flamenc. Tocaor amb una trajectòria excelsa i prolífica, ha acompanyat a cantaors del prestigi d’Enrique Morente, Duquende, Miguel Poveda, Mayte Martín i El Cigala, i ha treballat al costat de jazzistes com ara Chano Domínguez, Carles Benavent, Jorge Pardo, Raynald Colom i Marco Mezquida. En solitari també ha signat una obra de categoria, des que va debutar com a líder del seu propi grup l’any 2000. D’aleshores ençà ha posat en marxa diverses iniciatives, com per exemple Caminos, que estrenarà en primícia al Mas i Mas Festival’21 en companyia de la mexicana Karen Lugo, una bailaora amb un peu a l’escola clàssica i l’altre a les tendències més rupturistes, el cubà Martín Meléndez, violoncel·lista creatiu i molt cobejat, i el valencià David Gómez, bateria tot terreny, virtuós i versàtil. Quatre grans figures de les arts creatives ens conviden a gaudir d’un viatge acolorit i suggeridor.

                   

 

 

Taller de Músics Ensemble & Chano Domínguez forma part del projecte ‘Acciones para Músicos Noveles’, fruit de la col·laboració entre el Taller de Músics i Acción Cultural Española (AC/E), l’objectiu del qual és impulsar la carrera de joves talents de la música.

Contingut addicional
Comparteix-lo