LA SRA. TOMASA & EL COLECTIVO - Mas i Mas Festival

Pau Lobo veu, Santiago Longarón saxo i veu, Marc Soto batería, Alberto Limiñana baix, Jordi Sanz guitarra, Pablo Domínguez percussió i Kquimi Saigi teclat

El Colectivo: Queralt Lahoz, sr.wilson, desirée diouf, Adala, Juli Giuliani, Marcio Ramírez, Ahyvin Burno, and The Sey sisters.

Des de Barcelona, a mig camí entre la música llatina i l’electrònica —o a partir d’una fusió entre ambdós gèneres— va néixer ara fa gairebé deu anys La Sra. Tomasa, una banda que es defineix com a “un xoc frontal entre dos mons, una col·lisió entre la cosa orgànica i tradicional (que perdura en el temps), i l’electrònica associada a un món actual en contínua transformació.” Des de 2012 fins avui, La Sra. Tomasa han publicat diversos discos i han recalat a dotze països. Han triomfat davant de públics molt diferents i han actuat en festivals tan importants com els de Sziget (Hungria), Low Lands (Holanda), Pole Pole (Bèlgica), Mare de Agosto (Portugal) y Nilüfer Müzik (Turquía). Actualment, La Sra. Tomasa preparen el seu pròxim treball, “Alegre pero peligroso”, i ho fan en companyia d’El Colectivo. Plegats conformen una colla de músics i cantants amb la qual faran un espectacle trepidant. Màgia a l’escenari en una sessió que recorre diversos estils: dels fonaments de la música llatina al hip hop, passant per la World Music i l’electrònica més dura. Una experiència única.

Contingut addicional
Comparteix-lo