CLOENDA MASiMAS FESTIVAL: TRIBUT 50 ANYS ZELESTE & HOMENATGE A JORDI BONELL - Mas i Mas Festival

CLOENDA MASiMAS FESTIVAL: TRIBUT 50 ANYS ZELESTE & HOMENATGE A JORDI BONELL

Horari
Ver anteriores
Dissabte 02, Setembre 2023
Preu
Des de
25 Anticipada
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Barcelona Art Orchestra · Feat: Joan A. Amargós · Carles Benavent · Perico Sambeat · Carme Canela · Lluís Vidal · Toti Soler · Jordi Gaspar.

Dirección Joan Albert Amargós, Bajo Carles Benavent, Guitarra y voz Toti Soler, Mandolina Xavier Batllés, Flauta Anna Pujol, Saxo alto/Clarinete Gabriel Amargant, Saxo tenor/Clarinete Lluc Casares, Saxo barítono/Clarinete bajo Jordi Santanach, Trompeta 1 Joan Mar Sauqué, Trompeta 2 Álvaro Ocón, Trompeta 3 Alba Armengou, Trompa Pau Valls, Trombón Alba Pujals, Violín Apel·les Carod, Violoncel Eduard Raventós, Guitarra Vicenç Solsona, Piano y dirección Lluís Vidal, Piano, teclado y dirección Néstor Gimenez, Contrabajo/bajo Miquel Casanova, Batería Joan Vidal, Percussión Climent Campà.

 

‘LA GUITARRA LÍRICA DE JORDI BONELL’ – CONCERT D’HOMENATGE A JORDI BONELL

Jordi Gaspar baix, dirección musical i arranjaments, Dani Pérez guitarra, Ramón Olivares percusió, Perico Sambeat saxo, Carme Canela veu, Joan Mar Sauqué trompeta, Alba Pujals trombó, Carles Benavent baix, Joan Vidal batería. Un projecte impulsat per Víctor Cortina

Jordi Bonell és un dels guitarristes més influents a casa nostra. Nascut a Barcelona, el 1958, va ser descobert a 17 anys per Gato Pérez, en plena efervescència de la música laietana. En aquell temps Bonell tocava amb el seu germà en una banda de blues-rock anomenada Fuego. Amb el Gato, va formar part de Secta Sónica, grup emblemàtic de l’època del Zeleste. Va començar llavors una carrera com a integrant de diferents conjunts de l’època, com ara Música Urbana, amb Joan Albert Amargós i Carles Benavent, amb qui ha compartit taules sovint —i és present en aquest homenatge. Més tard, va posar en marxa projectes com Azúcar Imaginario, amb els germans Rossy i Perico Sambeat, que també participa en aquest concert. Bonell ha coincidit força amb Chano Domínguez, Roger Blavia i una llarga llista de músics de primer nivell a l’àmbit del jazz. Com a músic destaca pel seu domini de múltiples llenguatges musicals —blues, rock, jazz, flamenc, world music i altres—, un fet que l’ha dut a ser un músic d’estudi molt cobejat, un sessionista fiable i brillant. En solitari, és autor d’una obra magnífica, com a intèrpret i compositor, amb títols com ara ‘Àngel’ (Blau), ‘Agua madre’ (World Village, 2003) i ‘Coral Pulse’ (Temps Record, 2016). Aquest concert d’homenatge, impulsat pel músic i productor Víctor Cortina, vindica el vessant de Jordi Bonell com a creador, amb un repertori íntegre de composicions seves. L’interpreta un grup de músics i amics amb els quals ha col·laborat repetidament durant la seva trajectòria.

Contingut addicional
Comparteix-lo